lørdag 28. april 2012

Konfirmant

Og denne flotte konfirmanten skal feires i morgen!
Jeg er tante til 7 flotte jenter, og nå er det Ingrids tur til å konfirmeres. Så jeg har scrappet LO'er til et konfirmasjonsalbum. Jeg og min søster (konfirmantens mor...) blir bare enige om hvilket format vi skal scrappe i, så lager vi LO'er hver for oss. Til slutt samler vi dem i album, og overrekker på konfirmasjonsdagen.
Her har jeg brukt en del ark fra Prima, og prøvd meg på lag-på-lag.
Diverse blomster fra Prima og Storyteller, sammen med gjerde fra Camelia.
Jeg brukte først en sjablong fra Scrapshop sammen med hvit Gesso for å få en kontrast mot den mørke bakgrunnen. Hun hadde blomster i håret, så jeg limte to røde roser rett på bildet.
Storesøster Solveig sto for hår og sminke, og det måtte jeg jo få med :-)
Så da satser vi på en vellykket dag i morgen. Ser ut til at værgudene er med oss ihvertfall :-)

mandag 9. april 2012

Scrapshoputfordring - gjenbruk

Dette var utfordringen vi fikk i mars: Let i skuffer og skap, finn minst 3 ting som er på vei til søppeldunken og bruk det på layouten din. ( Ikke nødvendigvis scrappeting )
Og her er LO'en jeg laget.
Jeg brukte de nye arkene fra Authentique, kjøpt hos Scrapshop.
Og det som jeg egentlig hadde tenkt å kaste:
- Blomstrete tag fra et eller annet klesplagg.
- Chillout-teksten som er en plastbit jentene fant på vei hjem fra skolen. Og som de var overbevist om at mamma kunne bruke i scrappingen....
- Plastbåndet med stjerner, siden det bare var en liten bit igjen. Men det var så kult at jeg ikke fikk meg til å kaste det.....
- Plasttagen bak bildet, siden de er så vanskelige å skrive tekst på. Fant til slutt en rød sprittusj som faktisk festet seg. Så da fikk jeg med litt skjult tekst bak bildet.
Ellers har jeg klippet ut sirkler og figurer fra mønsterarkene, og noen av dem er limt med 3d-puter. Bokstavene er fra Cosmo Cricket, og så fikk jeg brukt en liten rubon-tekst fra Melissa Frances.
Kjempekjekk utfordring - og her kan du se hva resten av designteamet fikk til.
Og bli gjerne med på utfordringen vår! Vi kan vel ikke være de eneste scrapperne som sliter med å kaste ting som vi allikevel sliter med å få brukt....

torsdag 5. april 2012

Harmony (Industrial Baroque) - Finnabair

Jeg var på 2 kurs med Finnabair på Scrapperally. Og her er LO'en jeg laget på lørdagens kurs - Harmony (Industrial Baroque).
Igjen et fantastisk kjekt og inspirerende kurs. Jeg fikk masse inspirasjon og mange nye idèer til hvordan ting kan brukes. 
Vi lærte mye både om hvordan å lage bakgrunner, bygge opp selve LO'en, og ikke minst å plassere mengder og mengder av stæsj.... :-)
Tittelen gjorde jeg ferdig her hjemme, og klattet litt med sort og gullmaling til slutt.

Og selv om vi fikk velge farger selv, så valgte jeg rosa! Tenkte at når vi allikevel skulle utenfor komfortsonen, så hvorfor ikke gjøre det skikkelig.....
Hun som skal ha LO'en i albumet sitt var ihvertfall veldig fornøyd med mammas fargevalg.

Ha en fin påske!

søndag 1. april 2012

DS for dummies...

Denne laget jeg innimellom kursene på Scrapperally.
Har brukt en ny arkserie fra MME - Follow Your Heart. Elsker fargene, og fikk dilla på sekskanter ganske så kjapt. Skulle gjerne hatt en puncher som lager sekskanter.....
Jeg klippet ut sekskanter fra mønsterarket, og limte noen av dem med 3d-puter. Skrev også teksten på den ene. Bakgrunnen er laget med sjablong fra Crafter's Workshop og oransje stempelpute.
Så håper jeg at mormor ikke blir fornærmet pga. tittelen, og at vi fortsatt er velkomne på besøk i påsken.....