tirsdag 27. juli 2010

3 kort.....

... i anledning barnehageslutt for jentene. Helt utrolig at de allerede er skolejenter.....
Vi har vært kjempefornøyd med barnehagen og de voksne som jobber der. Laget derfor personlige kort til de 3 som jobber på jentenes avdeling, for å vise hvor stor pris vi setter på dem. Inni kortene er det bilde av jentene, og litt tekst som de har hjulpet til med selv. Jeg spurte dem om hva de kom til å savne/huske mest om den enkelte voksne, og da kom det fram litt morsomme fakta :-)
Til det første kortet brukte jeg ark fra Basic Grey - Wisteria. Den lilla rammen er punchet med Martha Stewart puncher rundt kanten, og så sydd fast til bakgrunnsarket.
En samling av blomster og pebbles fra Prima, sammen med blonder, roser og perleswirl.
Journalingkortet er fra MME, og bokstavene er fra Making Memories. Sommerfuglene er også punchere fra MS, pyntet med litt halvperler.
På det neste kortet har jeg brukt ark fra 7gypsies og vanlig kraftkartong.
Blomster fra Prima og bokstaver fra Jenni Bowlin + Dymo.
Vintagekortet passet perfekt, siden det lignet på oppgavene jentene fikk i førskolegruppen. Og som var umåtelig populære! ;-)
Jeg klattet også litt crackle paint rundtomkring.
Til det siste kortet brukte jeg ark fra Kaisercraft. Det store hjertet er fra Creative Imaginations.
Bokstavene er fra Jenni Bowlin, fargelagt med Promarkers. Og så brukte jeg litt Gaffertape og Epoxysirkler fra Creative Imaginations. Og litt punchinella og pompombånd.
Måtte ha med litt metallstjerner sammen med transparenten med noteark (jeg og mottaker har delvis samme musikksmak....). Transparenten ble svidd litt med lighter i kantene for å få den litt ujevn.
Fant også noen store metallgrommets som passet bra. Hadde helt glemt at jeg hadde disse....

mandag 19. juli 2010

Cafèjente....

Mali er veldig glad i å gå på cafè (og kunne si cappucino lenge før hun kunne si kaffe...), så det måtte jeg jo scrappe en LO om.
Bakgrunnsarket er fra RoseMoka
Hadde også et gammelt ark med kaffetema, så jeg klippet ut ord og motiver derfra. Og brukte litt grønn tape fra 7gypsies for å få litt kontraster.
Bokstavene er thickers, og så brukte jeg Magnolias kaffestempel flere steder på arket. Teksten skrev jeg på et journalingcard, og fikk også brukt et visittkort fra Charles & De. Det blir nok en og annen tur innom Charles & De denne ferien også....

torsdag 8. juli 2010

Mamarazzi

I april var det min tur igjen til å sette sammen en månedspakke for Scrapshop. Og da valgte jeg Mamarazzi-serien fra Bo Bunny. Digger fargene, og så passer serien godt til både gamle og nye bilder.
Først laget jeg en LO med et fotografbilde av min far og hans søsken. Bak bildet brukte jeg en gammel bokside i tillegg til mønsterarkene.Jeg satte sammen blomster, brads, utpuncha blader, pompombånd og papirstrimler i det ene hjørnet. Og brukte en god bit av filmstripebåndet fra Tim Holtz.Navnene printet jeg ut på lys kartong. Alle klisterbokstavene er fra Jenni Bowlin. Her satte jeg årstallet inni metallrammen. Tittelen er fryktelig banal, men det var liksom den som passet best :-)

Så laget jeg en LO med bilde av en sliten fotomodell...
Ikke alltid man er like villig til å posere på bilder, men man slipper ikke unna som scrappeobjekt uansett...
Jeg brukte flere kantpunchere fra Martha Stewart. Slidesrammene tok jeg fra hverandre, og kledde med mønsterpapir. Og så printet jeg ut teksten på lys kartong.
Bokstavene er punchet ut med Chopsticks-alfabetet fra Quickutz.Noen sommerfugler til slutt, også fra en Martha Stewart punch.

Til slutt scrappet jeg passbildene til jentene. Ikke de bildene de liker best å ta, og det ser man kanskje på uttrykket deres.... :-)
Her brukte jeg bilder jeg hadde liggende fra deres aller første pass, og det neste 3 år etter...
Denne biten fra utklippsarket passet jo bare perfekt.
Bildene limte jeg først på hvit kartong. Papirremsene bak bildene har fått litt symaskinsøm, og igjen måtte jeg ha med filmstripebåndet.
Til slutt klippet jeg ut kameraer fra et mønsterark, og limte dem med 3D-puter.
Mer om månedsklubben til Scrapshop kan man finne i bloggen!