søndag 19. juli 2009

Shabby Chic!

I april var jeg og min søster så heldige å få være med på et Shabby Chic-kurs med Oddbjørg.
Alle scrapliftet en av hennes LO'er, og det var gøy å se hvor forskjellige de allikevel ble. Inspirerende og kjekt! Rakk ikke å bli helt ferdig, så jeg tok siste finpussen hjemme.
Her er ihvertfall LO'en jeg laget.

Har sydd rundt hele kanten med symaskin, og raspet opp kantene.
Den brede røde borden er skåret ut av mønsterarket med skalpell. Brukte også gamle boksider etc., og crackle paint.


Mengder av perler og blomster.


Den store blomsten var egentlig hvit og er farget med glimmermist. Slet med å knytte fin sløyfe på tyllen, men det gikk visst til slutt. Er også noen pyntenåler satt ned i sløyfen.


torsdag 16. juli 2009

Designteam! + et sommerkort...

Jeg er blitt forespurt om å være med på Scrapshops Designteam!
Og det ville jeg jo så klart! Gleder meg til å sette igang. Vel, skrekkblandet fryd iblandet prestasjonsangst er vel den rette beskrivelsen....

Her et sommerkort jeg laget til Malis kontaktperson i barnehagen. Vedkommende flytter over på en annen avdeling, så jeg ville bare si tusen takk for strålende oppfølging. Bilde og hilsen fra Mali inne i kortet.


Ark fra Basic Grey og turkis Bazzill, punch fra Martha Stewart kombinert med et bånd. Rester av rubons og kjempekule oransje thickers!

Sommerfuglene er klippet ut fra mønsterarket og dekorert med glitterlim. Skulle selvfølgelig bare lime kroppen fast til kortet og brettet vingene opp. Men plutselig hadde jeg glemt meg ut og dratt dem gjennom X'en.... Hastverk er lastverk!
PS Det er scanningen som er skjev..... ikke selve kortet... ;-)

onsdag 8. juli 2009

Enda et veggoppheng

Da har jeg laget et veggoppheng til husbonden også (ref. forrige post....). Jeg ba ham velge ut 5 favorittbilder selv, så fikk jeg ellers frie hender.



Valgte å holde meg til svart, rødt og creme. Og har igjen brukt ark og diverse fra en TTT-pakke, i tillegg til en del fra Graphic 45. Malte sidene med akrylmaling først.






Ellers har det vært så som så med kreativiteten disse dagene det har vært så varmt. Med scrapperom i 3. etasje og solen som står på hele dagen.....
Men nå synker temperaturen litt, og jeg kjenner det kribler i scrappemojo'en....
Det kommer nok litt hyppigere oppdateringer herfra fremover :-)